Hírek

2024.05.26 10:0

Naptár

2024. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
 
 

Magamról

Orvosi tanulmányaim és pályám során nagyon gyakran tapasztaltam három problémát:

  • számos betegség oka ismeretlen: „idiopátiás”
  • nagyon sok kórkép gyógyítása az orvostudomány jelenlegi eszközeivel nem lehetséges, csak kezelni lehet:
    • tüneteket megszüntetni/csökkenteni
    • betegség előrehaladását lassítani
    • szövődményeket mérsékelni
  • maguk a gyógyszerek is újabb panaszok, betegségek kialakulását segítik elő

Ezekre a problémákra kerestem a választ a természetgyógyászatban. Elvégeztem a Természetgyógyász alapképzést, valamint Bioenergetikát és Fülakupunktúrát tanultam dr. Béky Lászlónál.

Egyre inkább az a meggyőződésem alakult ki, hogy a betegségek nem véletlen sorscsapások, hanem lelkünk megoldatlan történetei jelennek meg különböző tünetek formájában, ahogy falusi háziorvosként nagyon sokszor megtapasztaltam ezt a gyakorlatban. Úgy gondolom, hogy sikeresen kezelni egy betegséget csak akkor lehet, ha a lelki okokra is megoldást keresünk.

 

A családállítás egy csodálatosan hatékony módszer lelki "gubancaink" felderítésére és oldására. Amikor saját életemben megtapasztaltam (Bader György segítségével), mekkora minőségi változást képes elindítani, eldöntöttem, hogy szeretném megtanulni és minél több hozzám forduló embernél támogatni a változást, egy egészségesebb, harmonikusabb, "élhetőbb" élet felé. 

A képzést 2016-ban a Hellinger Intézetben kezdtem, rendszerszemléletű önismereti folyamattal, majd 2017-ben a RendSzer-Állítás Bt-nél folytattam.

2018-ban sikeres elméleti vizsgát tettem rendszerállításból. A kötelező gyakorlati tapasztalatok megszerzését követően 2019-ben szakdolgozatom kiváló minősítést kapott, végül a gyakorlati záróvizsgát is sikeresen teljesítettem.

Fontos feladatomnak érzem, hogy minnél több emberhez eljuttassam a lehetőséget, a tudást arról. hogy milyen komoly testi-lelki változást, az életminőség és a kapcsolatok javulását képes elindítani ez a módszer életünkben.

Óriási hálával és köszönettel tartozom Rudnicai Margitnak  (DGfS - Német Rendszerállítók Társasága - által minősített rendszerállító, kiképző rendszerállító), aki nem csak hatalmas szakmai tudását osztotta meg velünk, hanem saját egyéni és családi történeteink átdolgozásán keresztül elősegítette, hogy alkalmassá váljunk a családállítás módszerével dolgozni, a hozzánk fordulók érdekében hitelesen és hatékonyan állítást vezetni.

Sokat tanultam dr. Angster Máriától (szintén DGfS által minősített rendszerállító, kiképző rendszerállító), aki Magyarország egyik legnagyobb tapasztalattal bíró szakambere, hiszen elsők között kezdte alkalmazni itthon a családállítás módszerét. Ikertörténetek című könyve alaptankönyv a rendszerállításban, de mindenkinek érdemes elolvasni, különösen gyermekvállalás előtt.

Hiszek abban, hogy mindannak, ami velünk történik, célja és értelme van, még akkor is, ha nagyon fájdalmas, nehezen elfogadható. Hatalmas kíváncsiság él bennem, hogy megértsem az embereket (beleértve önmagamat is) és mindazt, ami életünket formálja, alakítja. Mindenki egyedi, megismételhetetlen és önmagában értékes, tökéletlenségében is tökéletes. Mindenkiben csodálatos lehetőségek vannak (néha önmaga elől is nagyon elrejtve). Az önismeret célja többek között ezeknek a lehetőségeknek a felszínre hozása.

Hogyan tudom támogatni a hozzám fordulót?

 - elfogadással

 - őszinte érdeklődéssel

 - odafigyeléssel

 - tisztelettel  

Célom, hogy nálam mindenki bátran önmaga lehessen, ítélkezés és cenzúra nélkül. A változásokat, a fejlődést az életünkben épp az indíthatja el, hogy őszinték lehetünk és ezáltal fokozatosan ráébredünk: "ki is vagyok valójában?"

 

 

 

Honlap készítés